Διαχειριστείτε εύκολα το χρόνο στα κοινωνικά δίκτυα: Συνολικός έλεγχος Internet για τους γονείς

Διαχείριση χρόνου κοινωνικών δικτύων

Το Social Media είναι ένα φοβερό εργαλείο για να διατηρείτε επαφή με τους φίλους σας, να βρίσκετε παλιούς φίλους και σε μερικές περιπτώσεις να κάνετε και νέους φίλους. Αλλά με όλα τα οφέλη, υπάρχουν πολλά αρνητικά και ανησυχίες. Ειδικά για τους γονείς των νέων ή των εφήβων.

Τα Social Media είναι η ζωή τους. Ζουν και αναπνέουν το διαδίκτυο και την ώρα στην οθόνη. Πώς μπορούν οι γονείς να περιμένουν να συμβαδίζουν με όλα τα κοινωνικών δίκτυα των παιδιών τους και ταυτόχρονα να παραμείνουν σώφρονων; Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται. Το iKydz κάνει όλη τη δουλειά για εσάς.

Συνολικός έλεγχος διαδικτύου για τους γονείς

Με το iKydz, οι γονείς έχουν πλήρη έλεγχο του διαδικτύου σε όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο Διαδίκτυο. Από μια εφαρμογή στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να διαχειριστείτε πόσο χρόνο δαπανούν τα παιδιά σας σε καθένα από τα κοινωνικά δίκτυα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια απαγόρευση για όλους τους ιστότοπους για ενήλικες, ώστε να μην μπορούν τυχαία να βρεθούν εκτεθημένοι σε ακατάλληλο περιεχόμενο.

Μπορείτε να αποκλείσετε τα παιδιά σας από συγκεκριμένους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά να τους επιτρέψετε σε αυτούς που θεωρείτε κατάλληλους. Εάν επιτρέπετε στο παιδί σας να έχει λογαριασμό στο Facebook, αλλά όχι στο Snapchat, τότε μπορείτε απλά να εφαρμόσετε ένα φίλτρο στη συσκευή του, το οποίο να τους επιτρέπει μόνο την πρόσβαση στο Facebook.

Αποκλείστε ή διαχειριστείτε την πρόσβαση στα κοινωνικά δίκτυα με ένα κλικ

Τα παιδιά σας χρειάζονται το διαδίκτυο για τα μαθηματά τους, αλλά αποσπούνται από τα κοινωνικά δίκτυα; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να ορίσετε ένα πρόγραμμα κοινωνικών δικτύων που θα απενεργοποιηεί την πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε όλα τα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Whatsapp και το Facebook Messenger, ώστε τα παιδιά σας να μπορούν να περιηγηθούν στο διαδίκτυο για την εργασία χωρίς να αποσπάται η προσοχή τους από τις ειδοποιήσεις των τηλεφώνων και των συσκευών.

Το iKydz είναι μια συσκευή απλής χρήσης. Απλά συνδέστε το στο μόντεμ του σπιτιού σας, δημιουργώντας έτσι ένα νέο ασφαλές δίκτυο για τα παιδιά σας. Μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε φίλτρα και χρονοδιαγράμματα στις συσκευές τους απευθείας από τη απλή εφαρμογή iKydz.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το iKydz; Κάντε κλικ ΕΔΩ!

Διαχειριστείτε το διαδίκτυο εξ αποστάσεως

Με το iKydz, οι γονείς διαχειρίζονται το διαδίκτυο εξ αποστάσεως. Εάν θέλετε να δώσετε στα παιδιά ένα διάλειμμα από το Internet για 30 λεπτά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Απλώς πατήστε το κουμπί Χρόνος Γεύματος και αυτό θα σταματήσει τη πρόσβαση από κάθε συσκευή.

Αν ανησυχείτε ότι τα παιδιά σας βλέπουν ακατάλληλο περιεχόμενο χωρίς την άδειά σας, μπορείτε να κόψετε το διαδίκτυο σε αυτές τις συσκευές και να ορίσετε μια λίστα φίλτρων για να βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας δεν βλέπουν περιεχόμενο που δεν τους.

Είτε τα παιδιά σας έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω Android, Smart TV, IOS ή tablet, το iKydz σας δίνει πλήρη γονικό έλεγχο σε κάθε συσκευή. Μπορείτε να αποκλείσετε όλο το περιεχόμενο για ενηλίκους, να διαχειριστείτε τον χρόνο των κοινωνικών  δικτύων και να ρυθμίσετε τα προγράμματα διαδικτύου σε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή στο Διαδίκτυο. Το iKydz Parental App App σας παρέχει απλό, συνολικό έλεγχο στο διαδίκτυο.

Πόσο στοιχίζει το iKydz;

Το iKydz Home είναι € 99. Πρόκειται για μία φορά πληρωμή και δεν χρειάζεται να πληρώσετε για αναβαθμίσεις, μηνιαίες χρεώσεις ή άλλες κρυφές χρεώσεις.

Το iKydz δουλεύει εκτός Ευρώπης;

Ναι, το iKydz προστατεύει αυτήν την περίοδο παιδιά σε 28 χώρες παγκοσμίως. Εάν δεν είστε σίγουροι εάν το iKydz θα λειτουργήσει για εσάς, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Έχω 2 παιδιά, χρειάζομαι 2 iKydz;

Όχι, με μία συσκευή iKydz μπορείτε να προστατεύσετε μέχρι και 250 συσκευές στο σπίτι σας.

iKydz App Για γονείς.

Μπορείτε να προστατέψετε τα παιδιά σας από το YouTube και από όλους τους άλλους επικίνδυνους ιστότοπους με την εφαρμογή iKydz για γονείς. Η ευκολότερη στη χρήση εφαρμογή γονικού ελέγχου στην αγορά.

Με τους βραβευμένους διαδικτυακούς ελέγχους iKydz μπορείτε να:

  • Φιλτράρετε το περιεχόμενο
  • Προγραμματίσετε τη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Αποκλείσετε ακατάλληλους ιστότοπους και εφαρμογές
  • Εφαρμόσετε περιορισμούς στο YouTube
  • Αποκλεισμός ή διαχείριση πρόσβασης στα κοινωνικά δίκτυα, όπως Facebook, Twitter, Instagram & Snapchat
  • Αποκλεισμός και διαχείριση ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπως Roblox και Fortnite
Αγοραστε το τωρα!