Τι κάνει το Fortnite εθιστικό;

Οι δημιουργοί Fortnite έχουν σχεδιάσει έξυπνα ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι μόνο εθιστικό για παιδιά αλλά και για ενήλικες. Το Fortnite ενσωματώνει μεγάλο μέρος αυτού που οι σχεδιαστές παιχνιδιών γνωρίζουν για το πώς να εξασφαλίσουν ένα αιχμαλωτό κοινό.

Τα καταπληκτικά γραφικά του Fortnite, μαζί με την αίσθηση του χιούμορ και του γρήγορου ρυθμού περιβάλλοντος, είναι προφανής λόγοι που κάνουν ξαφνικά εθιστικό το παιχνίδι για τους παίκτες.

Το Fortnite περιλαμβάνει χαρακτηριστικά εθισμού που μπορεί να βρεθούν και σε εξαρτημένους από τυχερά παιχνίδια. Το στοιχείο της τύχης που κρατά τους παίκτες να επιστρέφουν για περισσότερα αποδεικνύει ότι είναι δύσκολο για τους να περπατήσουν μακριά.

Τι να κάνετε

Οι γονείς και οι κηδεμόνες σε όλο τον κόσμο ανησυχούν όλο και περισσότερο για την συμπεριφορά των παιδιών τους στο διαδίκτυο.

Αν και το Fortnite είναι χτισμένο για να είναι ένα εθιστικό παιχνίδι, δεν είναι γεμάτο με αίμα και ζοφερές λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να δώσει στους γονείς την εντύπωση ότι δεν είναι “τόσο κακό”.

Στην πραγματικότητα, πολλοί γονείς δεν γνωρίζουν πόσο επικίνδυνο μπορεί το χωρίς όρια online παιχνίδι να είναι για την ψυχική υγεία ενός παιδιού.

Εφαρμόστε το γονικό έλεγχο iKydz και επιτρέψτε στα παιδιά σας να απολαμβάνουν το Fortnite σε ένα εποπτευόμενο περιβάλλον.

Πώς μπορεί το ikydz να βοηθήσει με τον εθισμό στο Fortnite;

Με το iKydz εγκατεστημένο στο σπίτι σας, έχετε τη δυνατότητα να:

  • Καθορίστε χρονοδιαγράμματα στο Fortnite.
  • Αποκλείσετε πλήρως το Fortnite
  • Αποκλείσετε το Fortnite από ορισμένες συσκευές

Η Λύση

Έτσι, υπάρχει μια λύση στον εθισμό στο Fortnite.

Εάν ανησυχείτε για το πόσο χρόνο δαπανούν τα παιδιά σας στο Fortnite, εγκαταστήστε το iKydz σήμερα και λάβετε τα κατάλληλα στοιχεία ελέγχου στο διαδίκτυο.

Είναι εντάξει να τα παιδιά σας. Κρατάτε τους ασφαλείς στον φυσικό κόσμο, ήρθε η ώρα να προστατεύσετε την ψυχική και συναισθηματική υγεία τους.

Με τους βραβευμένους διαδικτυακούς ελέγχους iKydz μπορείτε να:

  • Φιλτράρετε το Περιεχόμενο
  • Προγραμματίσετε τη πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Αποκλείσετε ακατάλληλους ιστότοπους και εφαρμογές
  • Εφαρμόσετε περιορισμούς στο YouTube
  • Αποκλεισμός ή διαχείριση πρόσβασης σε κοινωνικών δίκτυα, όπως Facebook, Twitter, Instagram & Snapchat
  • Αποκλεισμός και διαχείριση ηλεκτρονικών παιχνιδιών όπως Roblox και Fortnite
Αγοραστε το τωρα!